Sunday, January 16, 2011

object wonder
1 comments:

Rubin said...

Gjellen po e ke bo ne natyre, po edhe me vere je dendur, po dhe cigare ke pi. Do zoti s'ke bo noi zullum me ate topin.

Shume te bukura fotot! :)